Росіяни готуються до того, щоб скоїти теракти в Україні на Різдво, попередила Ірина Верещук / фото REUTERS

Російські загарбники готуються до скоєння терористичних актів у храмах на тимчасово окупованих територіях України на Різдво Христове 2023.

Громадянам варто не відвідувати місця, де може бути натовп, про це повідомила віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук у Telegram.

"Є інформація, що на православне Різдво росіяни готують теракти в храмах на тимчасово окупованих територіях. Закликаю громадян бути обережними та за можливості утриматись від відвідування місць з великим скупченням людей. Бережіть себе і своїх близьких. Чекайте на ЗСУ", - заявила Верещук.

Відео дня

Путінське різдвяне перемир'я - що треба знати

Як повідомляв УНІАН, 5 січня президент РФ Володимир Путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу запровадити з 12:00 6 січня до 00:00 7 січня "режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення".

У Кремлі закликали Україну зробити те ж саме.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що зараз Росія хоче використати Різдво як прикриття, щоб зупинити просування українських військ на Донбасі і підігнати ближче до позицій техніку, боєприпаси і мобілізованих.

Вас також можуть зацікавити новини: