Президент Росії Володимир Путін і його літня команда зібралися на секретному полігоні поблизу спиртзаводу в селищі Тьоткіно, що в Курській області, щоб випробувати новітню вундервафлічну зброю, здатну різко змінити баланс сил у світі, - лазерний комплекс "Задира", ось уже який місяць наводить жах на Шойгу.

- Вогонь! - крикнув Путін і, остаточно знесилившись, закашлявся, вихаркуючи з горла проросле там пір'я, яких набажали йому баби з Конотопа, і залишки цілющих маралячих рогів, якими Шойгу знімав йому цей пристріт. - Вундерваф... Ваф...

- Вафля? - обережно припустив Лавров. - Ви, до речі, знали, що євреї її обрізають?

Відео дня

"Задира" являла собою танк з вкраденою вежею, до якого була приторочена зв'язка водопровідних труб, прикритих брезентом

- Навіщо? - запитав Шойгу, витираючи з чола холодний піт. Він сильно нервував напередодні випробувань і поглядав на лазерний суперкомплекс "Задира" з забобонним жахом. "Задира" являла собою танк з вкраденою вежею, до якого була приторочена зв'язка водопровідних труб, прикритих брезентом. Усередині труб були встановлені лазерні указки, від яких тягнулися мотузочки до пульта управління в руці Шойгу. На пульті була велика червона кнопка, натиснувши яку, треба було непомітно, але сильно смикнути за мотузочки. Передбачалося, що це увімкне указки, а там як піде. "Задира" був дуже дорогий проект.

- А навіщо вони Христа нашого розіп'яли? - резонно відповів Лавров. - Ось на хера вони це зробили? Адже хлопчик в трусиках, прибитий до бігборду хохложидами, - це не збіг, аж ніяк! Тут такі ниточки тягнуться, що...

- Я сказав-вогонь! - прохрипів Путін, насилу піднімаючись на ноги після нападу кашлю.

- Що за ниточки? - нервово запитав у Лаврова Шойгу, вдаючи, що не почув хрипи шефа.

- Вогонь! Вогонь! - закричав Путін. - Давай стріляй вже зі свого сраного лазера! Прямо в Зеленського, щоб на смерть, але не відразу, нехай помучиться як слід.

- Татко, не треба! - скрикнула дочка Путіна Катерина Тихонова, заламуючи руки.

Неподалік дзенькнули кілька пляшок, що розбиваються, з маслянистою рідиною, спалахнув військкомат

Путін втупився на неї зі злим подивом.

- Ти чого ж, прошмандовка, і справді з Зеленським спиш? - важко запитав він.

- Татко, невже не рекла я вам, що це тікмо однофамілець! - квапливо сказала Тихонова. - Мій Зеленський - скоморох балетний, його звуть Ігор! Він танцює.

- І на роялі грає мабуть? - з недбалістю запитав Путін.

- Ні! - злякалася Катерина. - Право ж, татко, пошто ж паки-паки ісполать...

Неподалік дзенькнули кілька пляшок, що розбиваються, з маслянистою рідиною, спалахнув військкомат. Тупіт ніг тікаючих призовників селища Тьоткіно заглушив тріском згарища. Всі з подивом втупилися на полум'я.

Путін підняв з землі волохату ногу з татуюванням "Z" і схвально помахав нею в повітрі

- Що це було? - строго запитав Путін.

- "Задира", що ж ще, - не моргнувши оком збрехав Шойгу. - Треба тільки підправити приціл, і відразу в Зеленського влучимо.

- Не губіть, татко! - знову скрикнула Катерина. Путін відважив їй запотиличник. Катерина відійшла в сторону, зітхнула і, діставши смартфон, почала потайки розглядати на ньому чиєсь фото. Обличчя її тут же розфарбувалося, дихання стало переривчастим.

- Давай, Кужугетич, мочі гада! - скомандував Путін.

- Зараз, зараз, тільки переналаштую мультиторсійну термоінтерфіксацію ультразвукового клапана, - сказав Шойгу, безглуздо смикаючи керуючі мотузочки. - Це ж нові фізичні принципи, тут з кондачка не можна...

Гримнув вибух, і на місці спиртзаводу селища Тьоткіно виникла потворна воронка

У повітрі свиснув злетів з курсу "Калібр" і розніс житловий будинок неподалік. Навколо почали падати відірвані кінцівки мешканців. Путін підняв з землі волохату ногу з татуюванням "Z" і схвально помахав нею в повітрі.

- Хороші у нас все-таки люди, - сказав він. - Ця людина загинула недаремно. Але оскільки випробування "Задири" у нас засекречені, скажіть, що він був молодий лейтенант, який першим виявив у Попасній нацистську засідку, відкрив вогонь з пістолета, знищив п'ять ворожих танків і загинув тільки тоді, коли врятував свій підрозділ.

Катерина солодко застогнала, не зводячи очей з телефонного екрану. Всі покосилися на неї, але нічого не сказали. Путін пограв щелепами.

- Сподіваюся, третій залп стане для Зеленського останнім , - з ненавистю сказав він. - Зовсім вже знахабнів, мерзотник.

- Не будьте ласкаві сумніватися, - молодцювато пообіцяв Шойгу. Він вже чув на віддалі свист "Іскандера", який збився з курсу. Свист стрімко наближався. Гримнув вибух, і на місці спиртзаводу селища Тьоткіно виникла потворна воронка. Всіх оглушило.

- Все, хана Зеленському, - заявив Шойгу. - Був та сплив! З "Задирою" жарти погані. Це йому за те, що він вісім років домбіл Бомбас!

Путін крадькома подивився на Катерину, перевіряючи, чи не дуже засмутилася. На його подив, вона взагалі не засмутилася, а навпаки, була близька до оргазму. Смартфон в її руці ходив ходуном.

- А ну дай сюди телефон! - нервово сказав Путін, і, перш ніж дочка встигла відскочити, вирвав у неї з рук слухавку, подивився на екран і на мить втратив свідомість.

На екрані телефону Катерини безсоромно красувався голий Арестович.

У спецоперації з денацифікації України намітився новий несподіваний поворот.

Василь Рибніков