ЗСУ завдали нищівних ударів по окупантах: знищено багато загарбників і важливий об'єкт

Українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Як йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 зенітно-ракетному комплексу противника. 

Водночас підрозділи ракетних військ завдали ураження по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 1 артилерійській системі, 1 радіолокаційній станції, 1 станції РЕБ, 1 пункту управління БпЛА та 1 іншому важливому об’єкту противника. 

Відео дня

Війна в Україні - актуальні новини

За повідомляв УНІАН, Протягом минулої доби на лінії фронту загалом відбулося 65 бойових зіткнень. Найактивніше окупанти штурмують під Авдіївкою та на Новопавлівському напрямку. На Оріхівському напрямку штурми припинилися.

Видання Politico з посиланням на високопоставлених українських офіцерів писало, що нові західні системи надходять занадто пізно і в недостатній кількості, щоб мати максимально ефективний оперативний вплив на полі бою. У разі нового наступу росіян влітку існує великий ризик того, що лінія фронту зруйнується.

Також офіцери зазначили, що Росія готується до великого наступу наприкінці літа, а можливо й швидше. Важко спрогнозувати, як розвиватимуться події.

Вас також можуть зацікавити новини: