REUTERS

"Вони робили свої проповіді, говорили, чому зробили все це. Вони пояснили, що це скинуті на Сирію бомби підштовхнули їх. Вони відвели нас в зал, де агонізували поранені, і сказали, що це тільки початок війни, яка саме зараз почалася. Говорили, що вони діють від імені "Ісламської держави", - сказав Себастьян в ефірі радіостанції RTL, повідомляє РИА Новости.

Він додав, що терористи запитували у своїх заручників, чи згодні вони з їх діями. "Ви можете уявити, яка тиша зависла в той момент?", — сказав екс-заручник.

Читайте такожВстановлено особу ще одного нападника на Bataclan, ним виявився громадянин Франції

Відео дня

Також терористи протягнули Себастьяну пачку грошей і запитали, чи є у нього вогонь — "щоб дізнатися, чи гроші мають цінність в моїх очах". Чоловік сказав, що відчував себе як Серж Генсбур, який спалив купюри великого номіналу перед камерою в знак протесту проти високих податків, за винятком того, що вони змусили мене це зробити".

Як повідомляв УНІАН, увечері 13 листопада в Парижі була здійснено серію терактів.

Невідомі відкрили стрілянину в одному з ресторанів, три вибухи прогриміли в безпосередній близькості від стадіону "Стад де Франс", де проходив товариський матч Франція - Німеччина, на якому був присутній французький президент Франсуа Олланд.

Крім того, на рок-концерті в театрі Bataclan терористи захопили заручників.