В одному разі доля РФ може бути зовсім сумною, попередив Олександр Невзоров / фото flickr.com/photos/nothingpersonal

Якщо людство вирішить, що Російська Федерація є вічною пороховою бочкою з гнітом, який догорає, і йому не потрібен невизначений результат, тоді доля РФ буде зовсім сумною.

У разі відродження Росії Україні загрожує ще одна російсько-українська війна, розповів російський ведучий і публіцист Олександр Невзоров під час інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, пише видання "Гордон".

"...Росія може затихнути, Росія може зубожіти. І почати знову викликати жалість", - вважає співрозмовник.

Відео дня

Невзоров додав, що РФ після цього знову може отримувати товари із Заходу, оскільки західні країни міцно прищепили собі гуманітарну роль. На його думку, "може бути, він (Захід - Ред.) виходить смертельно велику Росію собі на голову". 

"...І тоді все повториться знову. А може бути, все-таки людство вирішить, що ось ця вічно порохова бочка з гнітом, який догорає, і невизначеним результатом, йому не потрібна. І тоді доля Росії буде зовсім сумною", - попередив співрозмовник.

Раніше Олександр Невзоров говорив, що Україна впевнено й абсолютно жорстко перемагає у війні з РФ. Публіцист спрогнозував, що "фокуси" Володимира Путіна закінчаться бомбардуванням Москви.

Вас також можуть зацікавити новини: