Основний претендент на посаду міністра економіки - Тимофій Милованов / фото Kyiv School of Economics

Почесний президент Київської школи економіки,  член Ради Національного банку Тимофій Милованов є головним претендентом на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Читайте такожЗМІ назвали головного претендента на посаду генпрокурора

Про це шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна повідомила в Telegram.

Відео дня

«Так, основний претендент на посаду міністра економіки - Тимофій Милованов (керівник Київської школи економіки, один з головних організаторів трускавецької школи ЗеДепутата). З ним Гончарук вже говорив. Як на мене - відмінний вибір. Блискучий, я б навіть сказала», - написала вона.

Нагадаємо, раніше "Українська правда" з посиланням на власні джерела повідомила, що президент Володимир Зеленський пропонуватиме парламенту призначити на посаду прем'єр-міністра заступника керівника Офісу президента Олексія Гончарука. За освітою Гончарук юрист, працював керуючим партнером однієї з юридичних фірм.

Кошкіна також написала, що він стане прем'єр-міністром. "Рішення про прем'єрство Олексія Гончарука остаточно було прийнято ще на вихідних. Розповідь про «двох претендентів» - для відведення очей. Раніше Гончарук отримав карт-бланш для проведення переговорів з потенційними членами своєї команди", - зазначила вона.