REUTERS

Українська сім'я, яка загинула в Буркіна-Фасо, володіла рестораном, на який напали терористи. Про це повідомив представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Євген Ігнатовський, пише "112 Україна".

Читайте такожУ Буркіна-Фасо ідентифікували тіла трьох джихадистів, які брали участь у теракті

"За наявною інформацією, загиблі громадяни були вихідцями з Харкова. Зараз відомо, що одна громадянка і дитина разом з чоловіком, громадянином іншої держави, тимчасово проживали в Уагадугу. Вони були власниками ресторану, який став об'єктом нападу терористів", - сказав він.

Відео дня

За словами Ігнатовського, зараз дипломатичні представництва вживають заходів по репатріації тіл загиблих на Батьківщину.

За даними місцевих ЗМІ, заклад Cappuccino був дуже популярним серед іноземців, які проживають у Буркіна-Фасо, і став першим місцем, яке атакували терористи.

Як повідомляв УНІАН, під час атаки ісламістів на готель і кафе в Уагадугу загинули 27 людей з 18 країн. Серед них була українська сім'я з чотирьох осіб, у тому числі 9-річна дитина.

Відповідальність за напад взяло терористичне угрупування "Аль-Каїда", яка назвала атаку "помстою Франції та невірному Заходу".