"Вагнерівець" зрозумів, що з такими пораненнями його не евакуюють / фото: Михайло Федоров

Свою майстерність з ліквідації "вагнерівців" на Бахмутському напрямку продемонструвала тактична група "Адам". Бійці спритно закинули гранату в окоп до найманця, який ховався між тіл убитих товаришів - йому довелося себе добивати.

Як пише журналіст Юрій Бутусов, який опублікував ролик, найманець з ПВК "Вагнер" намагався врятуватися у вузькій норі від українського дрона, прикрившись трупами двох своїх раніше знищених товаришів.

Але оператор дрона закинув гранату точно в щілину між трупами просто на росіянина. Граната вибухнула у нього в руках.

"Вагнерівець" зрозумів, що його з такими пораненнями не евакуюють, тому приставив до голови ствол автомата і вистрілив.

Зауважується, що ліквідована штурмова група "Вагнера" складалася з добре підготовлених і екіпірованих бійців і вже готувалася йти в бій. Однак її вчасно виявили.

Війна в Україні - що відбувається у Бахмуті

Росія продовжує штурмувати Бахмут, не рахуючись з втратами в особовому складі і техніці. На Заході стверджують, що в боях могло загинути вже 30 тисяч окупантів.

Кількості ліквідованих загарбників на цьому напрямку вистачило б на ще один похід на Київ, зазначив аналітик Іван Киричевський.

Наразі пік наступу ЗС РФ у Бахмуті пройдено, але це абсолютно не означає, що припинилися штурми міста, поділився вранці 18 березня боєць ЗСУ "Мамай".

Напередодні сили ССО показали кадри ліквідації цілої роти окупантів на Бахмутському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: