В Epic Games Store почалася роздача відразу трьох культових ігор з доповненнями / фото 2K Games

В кінці весни і на початку літа в Epic Games Store проходить "Мегараспродаж". Його зазвичай супроводжують роздачі відомих ігор, і в поточному році ця традиція продовжилася. Минулого тижня в EGS можна було забрати Borderlands 3, а зараз кожен користувач вільний додати в свою бібліотеку всі частини серії BioShock разом з доповненнями.

Роздача збірника BioShock: The Collection триватиме до 2 червня, 18:00 за Києвом. Далі безкоштовною стане нова гра, проте її назва поки невідома. Під час "Мегараспродажу" всі проекти, які Epic Games дарує користувачам, стають відомі тільки під час старту роздачі.

У BioShock: The Collection входять BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered і BioShock Infinite: The Complete Edition. До кожної гри додаються доповнення. Наприклад, разом з останньою частиною франшизи користувачі отримають добавки Clash in the Clouds і Burial at Sea.

Відео дня

Детальніше про серію BioShock

  • Всі ігри франшизи вважаються культовими, особливо перша частина, яка вийшла в 2007 році. Творцем і ідейним натхненником BioShock виступає Кен Левін.
  • Кожен проект франшизи отримав на Metacritic більше 90 балів. А оригінальна BioShock входить в число найбільш високооцінених ігор в історії.
  • Зараз створюється продовження серії, але вже без Кена Левіна. За нього відповідає студія Cloud Chamber, куди увійшли багато ветеранів франшизи.

Вас також можуть зацікавити новини: