Уколи наповнювачів в пеніс допоможуть чоловікам у ліжку / фото lifenail.ru

Ін'єкції наповнювачів для збільшення губ у статевий член можуть позбавити чоловіка від проблеми передчасної еякуляції.

Дослідження показало, що після цих уколів тривалість статевого акту збільшується втричі, пише MedikForum.

Нове дослідження запропонувало нетиповий підхід до лікування передчасної еякуляції, який виявився досить ефективним. 30 представників сильної статі, які мають таку проблему в ліжку, пройшли через ін'єкції гіалуронової кислоти у пеніс, яка зазвичай застосовується у зволожувачах, кремах, а також в засобах для уколів в губи.

Відео дня

Читайте такожНазвано слова-"вбивці" сексу

З'ясувалося, що дві третини чоловіків, які мають досить виражену проблему з передчасною еякуляцією, після цих уколів збільшили час статевого акту три з половиною рази. І через місяць після ін'єкцій середня тривалість настання оргазму від початку стимуляції статевого члена у цих чоловіків становила 120 секунд, у порівнянні з 34 секундами до проведення уколів. І хоча дві хвилини теж не можна вважати задовільною тривалістю статевого акту, цей ефект слід назвати дуже значним.

Як вважають автори методики, гіалуронова кислота збільшує тканини статевого члена, що знижує його чутливість. Саме через підвищену чутливість пеніса чоловіки відчувають сім'явилиття так швидко.

Раніше дослідники з Ньюкаслського університету Великобританії зробили важливе відкриття про природу гена RBMXL2, який вже був відомий науці. Фахівці встановили, що саме цей ген відповідає за безплідність у чоловіків.