Чоловікам дуже важливе спілкування зі своєю половинкою / фото pixabay.com

Існує стереотип, що все, що потрібно чоловікові – це регулярний і хороший секс. Насправді, по-перше, секс потрібен і жінкам не менше, по-друге, чоловіки шукають у серйозних стосунках зовсім іншого.

Так, інтимне життя та його якість – показник якості ваших стосунків у цілому та індикатор їхнього благополуччя. І 80% розлучень відбуваються, як стверджують психологи, саме з причини сексуальних проблем або розбіжностей в парі, пише Segodnya Lifestyle.

Але є речі, яким чоловіки надають набагато більшого значення у стосунках, ніж сексу:

Відео дня

Довіра та віра в нього

Вірити у свого чоловіка – це значить визнавати його найкращим для себе і знати, що він з усім впорається, незважаючи ні на що. Якщо жінка щиро вірить всією душею у свого чоловіка, в нього буквально виростають крила і він може гори звернути заради неї.

Читайте такожНазвано причини зниження статевого потягу у жінок

Особистісний простір

Свобода або хоча б ілюзія свободи у стосунках – те, чого завжди прагнули представники сильної половини людства. Саме тому вони часто затягують з походом в РАЦС або прийняттям рішення про спільне життя з жінкою, оскільки побоюються обмеження своєї свободи та тотального контролю. Але дуже цінує, коли поруч з ним самодостатня особистість, яка також має своє життя поза стосунками, інтереси та особистісний простір.

Спонтанність і сюрпризи

Рутина лякає всіх, а в тривалих стосунках вона взагалі небезпечна. Оскільки може притупити гостроту почуттів і змусити відчути нудьгу. Ідеальні стосунки для чоловіка – там, де є місце спонтанності, сюрпризам, здатність дивувати один одного і завжди бути цікавими один одному.

Розуміння і прийняття

Це дуже важливо для чоловіка. Він, як і всі люди, може помилятися. Але чекає у відповідь не докорів, а підтримки й розуміння. Йому важливо знати: що б не трапилося, його жінка завжди на його боці.

Спілкування

Спільне життя – це не тільки секс. Дуже важливе цікаве та змістовне спілкування з партнеркою. Якщо у людей спільні інтереси, є теми для розмов і обговорень, спільне хобі та мета в житті – цим двом ніколи не буде нудно разом.

Раніше щасливі пари розповіли, що робить їхні стосунки довгими і міцними. У дослідженні взяли участь 2,3 тис. осіб.