Некоторые фразы способны серьезно навредить отношениям \ фото: ua.depositphotos.com

Сварки, з'ясування, скандали, непорозуміння і просто побутові розмови. Що б не трапилося між партнерами, ніколи не говори коханому ці десять найнебезпечніших для відносин фраз.

«Ти що, хочеш стати колишнім?»

Це не погроза. Це пряме попадання в його роздуми на тему, навіщо відносини, де його шантажують можливістю розставання. Може, чоловік раз або два проігнорує таку фразу. Але рано чи пізно збере речі і піде зі словами: «Ти так довго про це питала, що я все-таки захотів», пише cosmo.com.ua.

Відео дня

«У мого діда гардероб кращий, ніж у тебе»

Не всі чоловіки народжуються з тягою до прекрасного і з умінням вибирати стильні речі. Але це можна легко виправити. Головне - робити все з позиції доброї допомоги партнеру, а не дорікати в тому, що свиня в апельсинах краще розбирається, ніж він в трендах.

«Міг би і більше заробляти»

Для чоловіка немає нічого болючішого, ніж розуміти, що він не виправдовує очікувань коханої дівчини. І хоча багато партнерів в парах заробляють приблизно однаково, більшість чоловіків все одно прагнуть отримувати трохи більше своїх коханих. І коли це не вдається, а ти ще й акцентуєш на факапі, чоловіку одночасно хочеться провалитися під лід і знайти ту, яка похвалить і оцінить його старання. Навіть якщо вони майже непомітні.

«Та ти навіть посуд нормальна миєш!»

У суспільстві все ще помилково вважають, що саме жінка краще готує, прибирає і заправляє постіль. Але можна з повною впевненістю сказати, що насправді це вже давно не так. Більш того, сучасні чоловіки вміють готувати не гірше, ніж шеф-кухарі в ресторанах, і прибирати в домі швидше, ніж це роблять клінінгові сервіси. Тому не варто дорікати партнеру в тому, що він погано миє посуд. Може, він ще не розкрив свій потенціал.

«На футбол час є, а на вечір зі мною - ні?»

Прости і змирися. Йому потрібно ходити з друзями на футбол, купатися в пиві і час від часу повертатися додому під ранок. Звичайно, це історія не про кожного чоловіка. Але якщо твій - затятий уболівальник і жити не може без футболу, не дорікай йому цим захопленням. І прямо скажи, що наступної суботи хочеш провести разом з ним і без жодних Коль і Саш.

«Олені он машину подарували, а ти ...»

Почати потрібно з того, що не кожен чоловік може дозволити собі робити коханій дорогі подарунки. Ні, він не жлоб. Просто менше заробляє або вважає, що ці гроші можна використовувати по-іншому. Правильно це чи ні, можна визначити в кожних конкретних відносинах. Але в будь-якому випадку постійно говорити, що хтось щось робить краще, ніж він, не рекомендуємо.

«Коли поголишся, тоді і буде секс»

Ніколи не маніпулюй сексом. Не те щоб ти зазіхала на найсвятіше, але сучасні чоловіки щиро вірять, що дівчатам так само потрібна близькість, як і їм. А значить, ти позбавляєш задоволення не тільки його, а й себе. Це вже, погодься, дивно. Може, у тебе з'явився інший? Ще гірше - намагатися змінити його зовнішність через маніпулювання сексом. Це низько і нешанобливо. Постав себе на його місце.

"Будь чоловіком!"

Якщо ти хочеш зробити шах і мат своїм відносинам, просто одного разу скажи цю фразу під час сварки. Вона - як червона ганчірка для чоловіка. Після таких слів партнер розуміє, що ти зовсім його не цінуєш і не поважаєш. А значить, і сенсу продовжувати такі відносини чоловік не знайде.

«Піцу купив? Краще б абонемент в зал»

Знаєш, що можна почути у відповідь на таку фразу? «Ой, хто б говорив!». Прикро? Звичайно, ти ж і так не їси після шести. Так ось, чоловіку теж прикро. Він теж сподівається, що ти любиш його внутрішній світ більше, ніж кубики на пресі. Навіть якщо саме вони колись стали головною причиною знайомства і цих відносин.

«Без тебе розберуся»

Теоретично ти все можеш без нього. Але навіщось ви ж будуєте відносини, готуєте вечерю, їздите до батьків на Різдво і купуєте нові штори у вітальню. Ти цілком впораєшся з будь-якою проблемою без його допомоги або підказок. Але не потрібно через самовпевненість і сильно незалежної позиції принижувати чоловіка. Будь-яку відповідь можна зробити більш м'якою і менш образливою.

Новини, які можуть вас зацікавити: