Неадекватні юнаки переполошили супермаркет у Києві / Скриншот. Facebook - Киев Оперативный

У супермаркеті на вулиці Берковецькій в Києві (Святошинській район) група підлітків влаштувала погром. Молоді люди ламали вітрини та лаялись нецензурною лайкою, а потім вступили у сутичку з охоронцями та поліцією.

Читайте такожНа Херсонщині цивільні особи побились з військовими

Як повідомляється у Facebook проекту «Киев Оперативный», інцидент почався з того, що дівчата віком близько 16-17 років почали бігати по супермаркету та ламати вітрини. Коли охоронці зробили їм зауваження, на місці з’явилися парубки, які почали з охоронцями бійку. Останні затримали молодиків і викликали поліцію.

Відео дня

«По приїзду, поліцейські попросили відпустити хлопців, але хлопці були занадто імпульсивними і згодом почали «стрибати» на поліцію. Були затримані. Коли виводили з магазину, на вулиці вже стояла компанія друзів затриманих, які почали відбивати друзів у поліції», - вказано у повідомленні.

Зазначається, що на місце прибули чотири наряди патрульної поліції.

Як повідомляв УНІАН, у лютому на столичній АЗС  на проспекті Правди сталася сутичка між водіями. Причиною бійки стале те, що один із водіїв вирішив проїхати «повз чергу», а на зауваження інших водіїв відреагував агресивно, за що й отримав «на горіхи».