Правоохоронці встановлюють обставини загибелі чоловіка у ресторані / УНІАН

У Львові після конфлікту з охоронцями ресторану помер 31-річний чоловік. Обставини його загибелі встановлюють правоохоронці.

Читайте такожНа Львівщині зійшов з рейок товарний поїзд (фото)

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області, у ніч на 9 квітня поліція отримала повідомлення про те, що на вулиці Римлянина у Львові охоронці  розважального закладу побили одного з відвідувачів. Чоловік помер до приїзду лікарів.

Відео дня

На місці інциденту працювали слідчі. Правоохоронці встановили особу померлого - ним виявився 31-річний мешканець Червонограда.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до десяти років позбавлення волі. Призначено судово-медичну експертизу.

Як повідомляє ZAXID.NET, інцидент стався у львівському ресторані «Старгород». За словами очевидців, чоловік помер після того, як його побила охорона закладу.

У самому «Старгороді» коментувати інцидент відмовилися.

У лютому повідомлялось, що у Львові п’яний інспектор комунального підприємства «Муніципальна варта» у маршрутці побив пасажира і погрожував іншим людям зброєю.