Всього в гасінні пожежі було залучено 20 одиниць техніки і 110 осіб / фото t.me/IF112

Причиною виникнення пожежі на території хімзаводу ТОВ "Карпатнафтохім" у Калуші Івано-Франківської області стало порушення правил безпеки під час виконання робіт.

Про це повідомили на сторінці Facebook обласної поліції. Правоохоронці зазначили, що точні причини виникнення загоряння досі встановлюються.

"Пожежа виникла через порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві. В результаті пожежі виникла загроза настання тяжких наслідків в стані виробничих об'єктів цього підприємства", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПожежа на хімзаводі у Калуші: відео з висоти пташиного польоту

У поліції також додали, що за фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 ККУ (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Пожежу на території ТОВ "Карпатнафтохім" ліквідовано.

Всього в гасінні пожежі було залучено 20 одиниць техніки та 110 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів УГСЧС в області.

"Постраждалих немає", - повідомляють рятувальники.

Як повідомляв УНІАН, 12 січня в 21:08 р. в Калуш на вул. Промислова, 4, на території ТОВ "Карпатнафтохім" на відкритому майданчику у виробничій установці сталося факельне горіння пирогазу.