У Дніпрі з магазину хутра вкрали 50 шуб / фото dp.npu.gov.ua

Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який сьогодні близько 2.00 пограбував магазин хутряних виробів.

Читайте такожУ Кривому Розі грабіжники сумками виносили коштовності з ювелірного магазину: відео

Правоохоронці встановили, що п’ятеро зловмисників у масках виламали двері, поклали охоронця на підлогу та винесли з магазину близько 50 хутряних шуб, повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"В ході відпрацювання злочину  патрульні поліцейські зупинили підозрілий автомобіль на іноземних номерах. Злагодженими діями працівників патрульної поліції та кримінального блоку одного з ймовірних підозрюваних було затримано. Під час огляду на задньому сидінні та в багажнику автівки було виявлено великі пакети з викраденим товаром", - йдеться у повідомленні.

Затриманий виявився 31-річним жителем Херсона. Чоловік вже неодноразово був засуджений. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

фото dp.npu.gov.ua

За фактом пограбування поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається позбавленням волі строком від 7 до 10 років. Поліція встановлює всі обставини та деталі злочину, а також вживає заходи для розшуку спільників затриманого.  

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2017 року в Києві на Хрещатику пограбували магазин, винесли 40 дорогих шуб.