Інформація внесена до журналу єдиного обліку / Фото УНІАН

У Харкові зупинився рух трамваїв по Лосевському провулку в бік Південного вокзалу через те, що один з пасажирів не захотів платити шість гривень за проїзд і бризнув газом в обличчя водієві.

Читайте такожВлада Харкова хоче ввести диференційовану оплату проїзду в електротранспорті

Про це повідомив директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

«(Трамваї, - ред.) стоять і будуть стояти, поки поліція не оформить інцидент, в ході якого постраждав водій трамвая. Конфлікт між ним і одним із пасажирів виник через оплату. Не знайшовши спільної мови з вагоновожатим, пасажир заліз у кишеню, дістав газовий балончик і пирснув в обличчя водія», - зазначив Сидоренко.

За даними поліції, інцидент стався в п'ятницю, 1 березня, близько 9:00 на вулиці Котлова. Постраждала 45-річна жінка, яка отримала опіки очей. За їх даними, учасниками конфлікту стали не один, а двоє хлопців. У трамваї № 20 вони бризнули з балончика в очі жінці.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група Холодногірського відділу поліції. Інформація внесена до журналу єдиного обліку. Всі обставини встановлюються.

Як повідомляв УНІАН, 27 лютого депутати Харківської міськради на сесії підтримали рішення виконкому про встановлення нових тарифів на проїзд в електротранспорті (6 грн - трамвай та тролейбус, метро - 8 грн.).