Фото УНІАН

На Тернопільщині під час затримання рецидивіст, утікаючи на авто, провіз на своєму багажнику поліцейського майже 3 км.

Читайте такожУ Дніпрі молодики жбурнули брилою у вікно трамвая – постраждав поліцейський (відео)

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, жителю Миколаївщини 1983 року народження інкримінують крадіжки, шахрайства, а тепер і замах на життя працівника поліції.

Відео дня

Авто, на якому їздив підозрюваний, перебувало в розшуку. Оперативники отримали інформацію, що схожий автомобіль бачили в Чорткові. Аби перевірити інформацію, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Коли правоохоронці попросили водія показати документи на транспорт, невідомий різко рушив з місця і почав тіакти.

При цьому провіз на багажнику працівника поліції майже 3 км. Після цього втікач різко пригальмував і втік.

Менш як за 12 годин оперативники кримінальної поліції Чорткова вийшли на слід втікача. Його уже неодноразово притягували до відповідальності за скоєння майнових злочинів, шахрайств та грабунків. Жертвами підозрюваного були в основному мешканці Миколаївської області. Проте останнім часом він обікрав і кілька помешкань на території Тернопільщини.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголосили підозру за ст. 345 ч. 2 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), оскільки правоохоронець отримав тілесні ушкодження.

Як повідомляв УНІАН, раніше На Дніпропетровщині "євробляхер" кинув гранатою у поліцейських.