Диверсант зробив спробу встановити міну під машину / фото Цензор.НЕТ

Сьогодні о 02:00 на парковці біля супермаркету за адресою вулиця Вільямса, 6А, здійснено підрив автомобіля "Шевроле Авео", що належить офіцерові українських спецслужб, який брав активну участь в Операції об'єднаних сил на Донбасі.

Читайте такожУ Києві вибухнув автомобіль, водія госпіталізували – ЗМІ (відео)

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст, головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Диверсант зробив спробу встановити міну під машину, проте вибух саморобної міни стався передчасно. Диверсант серйозно поранений і затриманий. Український офіцер не постраждав", - повідомив він.

Бутусов написав, що диверсант перебуває під надійною охороною. За попередніми даними, це - громадянин однієї з країн Середньої Азії.

"Ведеться слідство. Очевидно, що ворог вів спостереження за машиною, швидше за все, діяв у складі групи. Це не перший випадок підриву автомашини в Києві, вчиненого невідомими диверсантами. Але вперше вдалося захопити того, хто закладав міну", - додав журналіст.

фото Цензор.НЕТ

Раніше в поліції повідомляли, що в Голосіївському районі столиці вночі вибухнув автомобіль. За попередньою інформацією, в результаті вибуху одна людина отримала поранення. Потерпілий у тяжкому стані доставлений до лікарні.