Наступного дня після конфлікту та удару в голову в супермаркеті Києва тіло постраждалого чоловіка у нього вдома без ознак життя виявили його знайомі. 

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції. "Вчора до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що в кімнаті приміщення на вулиці Маршала Тимошенка виявили тіло 33-річного чоловіка без ознак життя", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Сумах нетверезий чоловік збирався зістрибнути з мосту через сварку з братом (відео)

Зазначається, що на місці події медики "швидкої" констатували смерть потерпілого.

Як встановили правоохоронці, напередодні між померлим та невідомою особою виник конфлікт у приміщенні супермаркету. Після словесної перепалки підозрюваний вдарив чоловіка, який знепритомнів та впав. Правопорушник з місця події втік.

"Знайомі постраждалого привезли його до тимчасового місця проживання, а увечері наступного дня друзі виявили приятеля мертвим. Причина смерті чоловіка буде відома після проведення судово-медичної експертизи", - розповіли у поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що у Києві в торговому центрі "Полярний" в супермаркеті "Сільпо" на вулиці Калнишевського 4 квітня стався конфлікт між двома покупцями, під час якого чоловік вбив іншого одним ударом у голову.