У Дніпрі сталася бійка за участю 30 осіб / фото Гліб Пархомець / Інформатор

Сьогодні, о 7:00, у Дніпрі сталася масова бійка за участю 30 осіб. Інцидент стався біля нічного клубу, який знаходиться на вулиці Барикадній.

Про бійку співробітникам патрульної поліції повідомила очевидиця, передає "Інформатор".

Читайте такожНа Дніпропетровщині чоловік з ножем та молотком накинувся на поліцейських, потерпіли три правоохоронця (фото)

Відео дня

На місце події приїхали декілька екіпажів патрульної поліції і лікарі швидкої допомоги. По приїзду правоохоронці з'ясували, що бійка сталася між людьми афроамериканської та туркменської національності. Причиною конфлікту стала особиста неприязнь на тлі зловживання алкоголем. У результаті бійки один з учасників туркменської національності вдарив ножем афроамериканця.

Потерпілий отримав поранення в області правого стегна. Лікарі госпіталізували його в лікарню Мечникова. 29-річний потерпілий знаходиться у свідомості, завдяки оперативній роботі медиків, його життю нічого не загрожує.

На місці працюють співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Ймовірного зловмисника поліції вдалося затримати. В деталях події будуть розбиратися правоохоронні органи.

фото Гліб Пархомець / Інформатор

Як повідомляв УНІАН, на навчаннях в ОРДЛО сталася масова бійка між колишніми зеками і бойовиками.