У Львівській області іномарка скоїла лобове зіткнення з припаркованим автомобілем / Фото: Ігор Зінкевич

У Сокальському районі на Львівщині 20 квітня внаслідок лобового зіткнення автомобіля Skoda Octavia з припаркованим на узбіччі дороги легковиком Volkswagen Sharan на місці загинули водій та всі пасажири Skoda Octavia, водія та неповнолітню пасажирку Volkswagen Sharan госпіталізовано.

Читайте такожДружина "радикала" Мосійчука потрапила у ДТП - постраждав водій скутера

Про це повідомляє на сторінці у Facebook ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Відео дня

Як зазначається, неушкодженою залишилася жінка-пасажир автомобіля Volkswagen Sharan, яка вийшла із припаркованого авто, щоб нарвати гілок верби на свято і саме в цей час сталася ДТП.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася о 20:00 на трасі між селами Добрячин та Завишень. Водій Skoda Octavia виїхав на зустрічну смугу обганяючи іншу машину. Внаслідок цього він здійснив лобове зіткнення з автомобілем Volkswagen Sharan. Усі троє чоловіків, які перебували в Skoda Octavia, загинули на місці», - повідомляє Зінкевич.

Він також зазначає, що для деблокування водія та пасажирки автомобіля Volkswagen Sharan, які були затиснені в авто, рятувальники застосовували спецтехніку. Їх обох госпіталізовано в лікарню.

«Жінка-пасажир Volkswagen Sharan залишилась цілою – вона саме вийшла із припаркованого на узбіччі авто, щоб нарвати лози до свята. В машині залишився водій та 16-річна пасажирка», - зазначається у повідомленні.

У Головному управлінні Національної поліції у Львівської області повідомили, що особи постраждалих і всі обставини ДТП встановлюються.