Знімальна група була на редакційному завданні / kp.ua

У селі Світязь Волинської області невідомі напали на знімальну групу з Луцька. Зловмисники побили журналістів і заволоділи документами та особистими речами телеоператора.

Читайте такожДень перемоги в Одесі: на Алеї Слави поліцейські вилучили у чоловіка кастет

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області. Повідомлення про напад на журналістів надійшло в поліцію після 21 години у середу. Повідомлялося, що в селі Світязь невідомі особи нанесли тілесні ушкодження знімальній групі однієї з телерадіокомпаній з Луцька, пошкодили телекамеру і відкрито заволоділи документами та особистими речами телеоператора.

Відео дня

На місце події виїхали керівництво і група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, відповідальні працівники і слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна - грабіж) і ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.