Мер Києва Віталій Кличко проінспектував пошкоджене скло на новому пішохідно-велосипедному мосту в столиці і пообіцяв відновити його протягом доби.

Відео дня

Про це він написав у своєму Facebook. "Був з фахівцями на нашому новому мосту. З того, що попередньо з'ясували: вандали пошкодили захисну склоплівку на двох фрагментах скляної підлоги. Основне - гартоване скло - не постраждало", - заявив Кличко.

За його словами, пошкоджені елементи будуть замінені протягом доби.

"Боляче, коли хороші об'єкти страждають від "розваг" тих, хто не любить наше місто. І нічого не створює, а знищує те, що створюють інші", - підкреслив він.

Як повідомляв УНІАН, мер Києва Віталій Кличко сьогодні, 26 травня, заявив, що кілька годин тому раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Він вважає, що просто так, враховуючи його товщину і характеристики, цього не могло статися. Основна версія, яка розглядається - акт вандалізму.

Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу мосту. Розглядається версія того, що стріляли, підкреслив Кличко. Він підкреслив, що «подібні диверсії - кримінал, і вони будуть мати жорстку відповідь». 25 травня Кличко відкрив новий довжиною майже 212 метрів пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів. Міст побудований з бетону і скла.