dp.npu.gov.ua

На вулиці Поля в Дніпрі увечері 4 червня пролунало кілька пострілів. Стрільців – чоловіка і жінку, затримали правоохоронці.

Читайте такожУ Харкові сталася стрілянина, постраждав чоловік

Як повідомляється на сайті ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області, правоохоронці встановили, що 4 червня чоловік і жінка в стані алкогольного сп'яніння влаштували стрілянину з балкона власної квартири на 10 поверсі. Було зроблено близько 5 пострілів.

Стрільців затримали, зареєстровану мисливську рушницю «Cobalt» 12 калібру вилучили.

dp.npu.gov.ua

46-річний чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК. Сьогодні затриманим буде вручено повідомлення про підозру, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляє «Інформатор», сусіди затриманих розповіли, що чоловік – 46-річний колишній військовий прокурор.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних Іван Приходько та Володимир Петровець в нетверезому стані влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметах, розташованих в місці, де могли знаходитися люди.

Вони влучили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.