Щоб «приспати» пильність чоловіків, зловмисниці непомітно підсипали їм у напої лікарський препарат / фото УНІАН

В Одесі затримали двох сестер, які з метою пограбування отруїли медпрепаратами далекобійників з Вінницької області.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, водії познайомилися з дівчатами в одному з розважальних закладів.

Згодом вони продовжили спілкування за розпиванням алкогольних напоїв на пляжі.

Читайте такожВ Одеській області батько задушив сина, тіло викинув у вигрібну яму (фото)

«Щоб «приспати» пильність чоловіків, зловмисниці непомітно підсипали їм у напої лікарський препарат, належність якого встановлюють експерти. Коли потерпілі втратили свідомість, сестри викрали у них мобільний телефон і гроші, після чого з місця злочину зникли», - повідомили в главку.

Прийшовши до тями, один з чоловіків виявив свого друга мертвим і подзвонив у поліцію.

Отримавши детальний опис правопорушниць, оперативники Приморського відділу поліції встановили місцезнаходження і затримали двох мешканок Білгород-Дністровського району області віком 23 і 28 років.

Зараз затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Обидвох поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом смерті чоловіка проводиться розслідування. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичних експертиз, після чого правоохоронці дадуть оцінку діям фігурантів кримінального провадження.