Під Києвом у поліцейських на виклику викрали патрульне авто / Ілюстрація - facebook.com/pg/UA.KyivPolice

У Білій Церкві хулігани викрали службове авто у патрульних поліцейських, які прибули на виклик.

Читайте такожВ Одесі нетверезий водій, тікаючи від поліції, збив пішохода і сам загинув (відео)

Як повідомляється у Facebook Патрульної поліції Білої Церкви, напередодні близько сьомої ранку патрульні разом із працівником Білоцерківського відділу поліції прибули на відпрацювання виклику “Крадіжка” по бульвару Олександрійському. Під час обстеження прилеглої території, поліцейські нікого не виявили, тож повернулися до службового авто щоб вирушити на інший виклик.

Відео дня

Коли правоохоронці повернулись до автівки та сіли до салону, до них підійшов невідомий. Він почав неадекватно та зухвало себе поводити, перешкоджав службовому авто рушити з місця, тримав водійські дверцята та фіксував усе на камеру мобільного телефону.

«Громадянин на зауваження не реагував, чинив злісну непокору вимогам правоохоронців. Поліцейські прийняли рішення затримати його та доставити до відділку поліції. Поки увага патрульних була зосереджена на порушнику, інший чоловік, який непомітно підійшов до автівки, швидко сів за кермо та поїхав у невідомому напрямку», – йдеться в повідомленні.

За 10 хвилин службовий автомобіль знайшли. Авто не отримало ушкоджень, жодні речі чи документи не зникли. Для з'ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група.

Слідчим внесено відомості до реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Особу злочинця встановили, викрадач затриманий.

Управлінням патрульної поліції ініційовано службове розслідування щодо встановлення всіх обставин події.

Раніше у Білій Церкві водій скутера покусав патрульного.