Співробітники СБУ задокументували факти протиправної діяльності фігуранта провадження / фото instagram.com/securityservice_ukraine

Співробітники контррозвідки Служби безпеки України викрили колишнього працівника Міністерства внутрішніх справ на розвідувальній діяльності на шкоду державній безпеці нашої країни за завданням ФСБ Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Мешканець Запоріжжя, колишній працівник органів внутрішніх справ України, перебуваючи на тимчасово окупованій території АР Крим, був завербований співробітником ФСБ РФ», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожСБУ "накрила" нарколабораторію, на якій щомісяця виготовляли понад 200 кілограмів наркотиків (фото)

Зазначається, що за завданням «куратора» агент через особисті зв’язки збирав розвідувальні відомості про суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію на Запоріжжі. А отриману інформацію він передавав представнику іноземної спецслужби при виїзді до тимчасово окупованого Криму під приводом нібито вирішення сімейних питань.

Співробітники СБУ задокументували факти протиправної діяльності фігуранта провадження. Також повідомляється, що під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили у помешканні зловмисника речові докази, що підтверджують його незаконну діяльність.