Жінка приїжджала до пенсіонера на інтимні побачення за гроші / фото: прес-служба поліції

У Дніпрі повія викрала у 73-річного чоловіка автомобіль марки Audi A6.

Читайте такожСекс замість масажу: як працює інтимний підпільний бізнес

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

Зазначається, що у неділю, 4 серпня, вночі на Січеславській Набережній патрульні зупинили автомобіль Audi A6, який рухався з увімкненою світловою та звуковою сигналізацією. 34-річна жінка, яка перебувала за кермом, пояснила, що авто в дорозі зламалося. Поліцейські попросили кермувальницю надати документи на транспортний засіб та посвідчення, але у неї їх не було. Пояснити чому - жінка не змогла.

На задньому сидінні поліцейські також виявили предмет, схожий на мисливську рушницю. Звідки вона в жінки вона теж не пояснила.

Фото: прес-служба поліції

Через кілька годин до поліції звернувся 73-річний чоловік і повідомив, що зранку в нього з гаража вкрали автомобіль Audi A6, а ще раніше викрали його пенсійне посвідчення та документи на авто.

У автівці затриманої громадянки заявник впізнав свій викрадений автомобіль. Також у неї знайшли документи, які раніше чоловік вважав викраденим.

Він розповів, що жінка приїжджала до нього на інтимні побачення за гроші і ймовірно знала як безперешкодно можна викрасти документи та авто.

Фото: прес-служба поліції

Як повідомляв УНІАН, у Харківській області пенсіонерка померла, побачивши грабіжників.