Нападники були одягнуті у чорні балаклави та чорний одяг / фото: dnepr24.com.ua

У Дніпрі внаслідок нападу на активістів громадської організації невідомими у балаклавах в гральному закладі, який працює під брендом Національної лотереї на проспекті Пушкіна, 7 людей постраждали, двоє з них госпіталізовані.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області подія сталася близько 14:00 сьогодні, 7 серпня.

«До грального закладу зайшли представники однієї з громадських організацій. Слідом за ними прийшли ще 15 чоловіків в масках, які кинули петарду та вчинили бійку, в ході якої застосували пістолет, попередньо травматичної дії. Внаслідок конфлікту постраждало 7 осіб – представників громадської організації. Після бійки нападники втекли. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського відділу поліції. Поліція встановлює обставини події». – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Як повідомляють соцмережі, активісти вирішили провести рейд в гральному закладі, під час якого з’ясувалося що ліцензія на його діяльність завершилася ще в 2016 році. Саме це і стало приводом для виклику поліції. Однак до залу увірвалася група невідомих, які почали бити активістів.

Свідки події розповідають, що нападники були одягнуті у чорні балаклави, повністю чорний одяг та куртки з довгими рукавами.

За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння даного правопорушення.