Поліція затримала порушника / фото УНІАН

В ніч з 17 на 18 серпня в одному з кафе м. Охтирка Сумської області між відвідувачами закладу стався конфлікт, під час якого один з них дістав пістолет і зробив кілька пострілів, одна з куль влучила в його опонента.

Як повідомляє прес-служба поліції Сумської області, правопорушник втік з місця пригоди на автомобілі, проте поліцейські встановили його місцеперебування і затримали.

Читайте такожУ Дніпрі виявлено тіла двох чоловіків, які отруїлися невідомою речовиною

Відео дня

Правопорушник виявився 24-річним жителем Києва. Він приїхав до Охтирки провідати батьків. За кермом чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. У нього вилучили травматичний пістолет і доставили до відділу поліції.

Тим часом лікарі надали потерпілому необхідну допомогу. Життю і здоров'ю пораненого чоловіка нічого не загрожує.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, кваліфікувавши дії порушника за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Як повідомляв УНІАН, у Дніпрі помічник начальника поліції у Запорізькій області скоїв потрійну дорожньо-транспортну пригоду і втік. Згодом автомобіль правопорушника було розшукано, а водія - затримано.