До поліції звернулися очевидці злочину / УНІАН

У Дніпрі встановили та затримали 46-річного дніпрянина, який на очах у дітей побив собаку, а потім вдарив її ножем. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте такожКиянин викинув з дев'ятого поверху собаку своєї матеріПро це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що 8 вересня до Амур-Нижньодніпровського відділення поліції звернулися очевидці злочину.

Відео дня

«Затриманого доставили до відділення поліції та опитали. Він розповів, що це його власна собака і вона йому набридла», – говориться в повідомленні.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Дніпрянину загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. Також на чоловіка складено адміністративний протокол за перебування в громадському місці у стані алкогольного сп’яніння.

Як раніше повідомляв УНІАН, затриманий спочатку бив і мучив собаку, а потім заніс у двір і перерізав їй горло. Тварину терміново доставили до цілодобової ветеринарної клініки, де її прооперували.