Потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги / vistilug

На Івано-Франківщині депутат міськради на автомобілі смертельно травмував 64-річного чоловіка.

Про це у мережі Facebook повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Читайте такожПід Львовом автомобілі розбило вщент у жахливій смертельній ДТП (фото)«Сталася трагедія. У ДТП за участі мого двоюрідного брата, депутата Івано-Франківської міської ради Романа Марцінківа загинув 64-річний мешканець села Марківці Тисменицького району. Перш за все, я висловлюю щирі співчуття родині загиблого. Це велике горе для всіх. Зараз головне завдання – дочекатись результатів розслідування. Це робота не емоцій, а фахівців. Мені важко і боляче коментувати цю ситуацію», – написав мер Івано-Франківська.

Відео дня

Як повідомили УНІАН у головному управлінні поліції Івано-Франківської області, аварія сталася сьогодні о 9:30 у селі Марківці Тисменицького району. 35-річний водій мікроавтобуса на пішохідному переході наїхав на чоловіка. Потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, або без такого.

Як раніше повідомляв УНІАН, неподалік від Києва Під Києвом Mercedes при зіткненні розірвав «Москвич» навпіл, загинули дві людини.