Триває досудове розслідування / фото: прес-служба поліції

В селі Андріївка Великоновосілківського району Донецької області, яке входить в район проведення операції Об’єднаних сил, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали десять осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що аварія сталася ще у неділю, 22 вересня, о 09:20.

Відео дня

Поліцейські встановили, що 53-річний водій автомобіля ГАЗ 2410 на нерегульованому перехресті не поступився дорогою автомобілю «Opel Vivaro», в результаті чого сталося зіткнення.

фото: прес-служба поліції

Внаслідок ДТП травмувалося 10 людей, троє з них - діти. Шістьох постраждалих доставлено до лікарні.

Читайте такожЗеленський відреагував на смертельні ДТП останніх днів і дав доручення Кабміну

Попередня кваліфікація події – ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Триває досудове розслідування.

Як повідомляв УНІАН, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області внаслідок зіткнення маршрутки та автоцистерни загинули 9 осіб, ще четверо були госпіталізовані. Водія вантажівки затримали.

22 вересня поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району Житомирської області водій «DAF» з напівпричепом (цистерна) не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням «Житомир-Яремча», що стояв на узбіччі дороги. Внаслідок ДТП загинуло дев’ять осіб, ще 11 отримали травми.