У ДТП постраждав тільки транспорт / vistilug

Сьогодні в Лиманському районі Одеської області зіткнулися вантажівка і пасажирський автобус, який прямував з Херсона до Праги (Чехія).

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіціі в Одеській області, біля села Кошари водій вантажного автомобіля Iveco, не вибравши безпечну швидкість, скоїв зіткнення з автобусом сполученням «Херсон-Прага», з яким їхав в одному напрямку.

Читайте такожУ Дніпрі Chevrolet на швидкості 200 кілометрів на годину влетів у стовп (відео)

Відео дня

У результаті аварії люди не постраждали.

«Обійшлося механічним пошкодженням транспортних засобів», - повідомили в главку.

Як зазначається, на 40-річного водія вантажівки правоохоронці склали протокол за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Пасажирів автобуса, який прямував до Чехії, пересадили в інший транспортний засіб перевізника, який доставить їх до місця призначення.

Як повідомляв УНІАН, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області в результаті зіткнення маршрутки і автоцистерни загинуло 9 осіб, у тому числі - неповнолітній, ще четверо госпіталізовано у тяжкому стані.