Стан здоров’я водія та пасажира задовільний / фото: прес-служба поліції

В селищі Краснопавлівка Лозівського району Харківської області 14-річний хлопець за кермом автомобіля в’їхав у стовп зі своїм знайомим, який був у п’яному стані.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у четвер, 17 жовтня, близько 15:50.

Відео дня

Працівники поліції встановили, що 44-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, передав право керування своїм автомобілем «ВАЗ» неповнолітньому знайомому. 14-річний хлопець не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. В результаті автомобіль врізався в стовп.

Фото: прес-служба поліції

Внаслідок пригоди з тілесними ушкодженнями до районної лікарні доставлені 44-річний мешканець села Єлизаветівка та 14-річний житель смт Краснопавлівка. Лікарі надали постраждалим медичну допомогу. Стан їх здоров’я задовільний.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Слідчі дії тривають.

Як повідомляв УНІАН, біля села Дмитрівка Кілійського району Одеської області в результаті ДТП двоє людей згоріли в автомобілі.