Дітей доставили до лікарні / expres.online

У Запоріжжі жінка завдала ножових поранень трьом своїм дітям, після чого намагалася скоїти самогубство.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, 20 жовтня о 21:42 до Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку по вулиці Ігоря Сікорського жінка нанесла ножові поранення своїм малолітнім дітям та спричинила тілесні ушкодження собі.

Читайте такожНа Дніпропетровщині неповнолітня намагалася скоїти суїцид, порізавши собі вениДля з’ясування обставин на місце події прибуло керівництво ГУ НП, співробітники ювенальної превенції, слідчо-оперативна група, лікарі.

Відео дня

Встановлено, що 30-річна жінка, перебуваючи вдома, кухонним ножем нанесла ножові поранення своїм дітям 2010, 2012 та 2016 років народження. Після цього вона намагалася накласти на себе руки, перерізавши передпліччя.

Зазначається, що дітей доставили до лікарні. Жінку після надання допомоги госпіталізували до спеціалізованого медичного закладу.

Наразі слідчі встановлюють всі обставини та мотиви злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п.1 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Дніпрі нетверезий чоловік включив у квартирі газ, щоб підірвати багатоповерхівку.