Водій збив жінку, коли здавав заднім ходом / фото pl.npu.gov.ua

У середу, 30 жовтня, у Кременчуці Полтавської області трагічно загинула волонтер, символ місцевого Майдану Ольга Шевченко.

Як повідомила УНІАН прес-секретар поліції Кременчука Анна Власенко, 72-річну жінку на вулиці Театральній збив автомобіль Audi, який здавав заднім ходом.

Сама жінка не помітила машину, оскільки була повністю сліпою.

Відео дня
Волонтерка допомагала в плетінні маскувальних сіток і наповненні подушок для військових / фото Леонід Харченко/Facebook

Внаслідок зіткнення волонтер впала і вдарилася головою, що призвело до смерті. Медики, які приїхали на виклик, не змогли врятувати жінку.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП.

Голова місцевої організації «АТО Майдан Кременчук» Леонід Харченко розповів УНІАН, що Шевченко прямувала до волонтерського центру, щоб як завжди допомагати в плетінні маскувальних сіток і наповненні подушок для захисників України на Донбасі.

В результаті зіткнення волонтер впала і вдарилася головою / фото pl.npu.gov.ua

«Сьогодні, як і кожного дня, маленька худенька жінка на передньому плані, Ольга Іллівна Шевченко або пані Оля, як вона любила, щоб до неї зверталися, йшла на Майдан. Вона йшла допомагати вберегти життя нашим захисникам. Але доля розпорядилася по-іншому. Вона не дійшла... Співчуття рідним», - зазначив активіст.

Ольга Шевченко (на передньому плані) / фото Леонід Харченко/Facebook

Раніше повідомлялося, що в Київській області 14-річний підліток не впорався з керуванням батьківським позашляховиком і загинув.