Росіянина розшукує поліція / facebook.com/pol.kyivregion

Поліція Київської області розшукує росіянина, який втік з-під варти, коли його доправляли до ізолятора з аеропорту "Бориспіль".

Читайте такожНа Житомирщині з виправного центру втік в’язень (відео)

Про це повідомляє прес-служба поліції. "Громадянина Російської Федерації, який розшукується правоохоронцями своєї держави за скоєння низки злочинів, затримали в аеропорту “Бориспіль” прикордонники спільно з працівниками Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва. Для подальшої екстрадиції у країну походження відносно 51-річного іноземця складено протокол затримання особи відповідно до ст. 208 КПК України для утримання його в ізоляторі тимчасового тримання до прийняття рішення судом. Однак, під час доправлення іноземця-зловмисника до ІТТ, він скоїв втечу", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що він був одягнений у спортивний костюм чорного кольору й коричневу куртку.

Його зріст - 170 см, він худорлявої статури, мав вибриті виски, коротке русяве волосся у формі повздовжньої смуги, коротку бороду чорного кольору.

За фактом втечі особи з-під варти керівництвом поліції Київщини призначено службове розслідування. 

Раніше з аеропорту «Бориспіль» втік наркоторговець - громадянин держави Ізраїль при проведенні процедури його екстрадиції на батьківщину.