Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою / exzk.ru

У Києві чоловіку, який відкрив стрілянину в житловому будинку під час конфлікту з сусідами та поранив людину, оголосили підозру.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Києва.

Читайте такожУ Харкові 14-річний хлопець влаштував стрілянину у супермаркеті: є пораненіІнцидент стався ввечері 6 листопада на вулиці Чаадаєва у Святошинському районі столиці.

Відео дня

48-річний чоловік, перебуваючи у загальному коридорі житлового будинку за місцем свого проживання, під час конфлікту з членами ОСББ і сусідами здійснив два постріли з мисливського карабіна в одного з мешканців будинку.

Протиправні дії зловмисника були припинені очевидцями, які викликали швидку допомогу потерпілому з вогнепальним пораненням.

Правопорушнику оголошено підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Як раніше повідомляв УНІАН, пізно ввечері в Києві в одному з житлових будинків у жителів стався конфлікт із сусідом. Чоловік у відповідь відкрив стрілянину по людях.