В Одесі офіцер сів п'яним за кермо і влаштував аварію / Facebook - Одесский военный госпиталь - ВМКЦ ЮР

В Одесі в ніч на 20 листопада військовий медик, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на великій швидкості врізався в дерево.

Читайте такожПід Одесою внаслідок ДТП з елітним авто загинув невідомий чоловік

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, ДТП сталося опівночі.

Відео дня

«Водій автомобіля Toyota Сamry рухався по проспекту Шевченка з боку вул. Пироговської в напрямку проспекту Гагаріна. На заокругленні дороги водій не впорався з керуванням і врізався в дерево», - повідомили в управлінні.

Як наголошується, в лікарню з тілесними ушкодженнями доставлено пасажира автомобіля. Транспортний засіб дістав значні механічні пошкодження. На місці аварії працювали слідчі.

За словами очевидців, водій був у військовій формі. Це також підтверджує відео, розміщене в соціальних мережах.

Як повідомили у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону України (колишній військовий госпіталь), іномаркою керував майор медичної служби. Зазначається, що цей військовослужбовець 20 листопада, порушивши ПДР, став учасником дорожньо-транспортної події, будучи в стані алкогольного сп'яніння.

«Колектив і керівний склад ВМКЦ Південного регіону засуджує злочинний вчинок майора м/с Мезей В. І. та клопоче перед вищим керівництвом Збройних сил України про його звільнення з військової служби», - сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що аварія сталася приблизно за квартал від військового госпіталю.