Одесити масово здають кров для потерпілих унаслідок пожежі в місцевому коледжі.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Люди шикувалися в черги на станції з переливання крові. На цю мить в лікарні залишаються 27 постраждалих, майже половина з них – підлітки.

Читайте такожПожежу в коледжі Одеси повністю не погасили - пошуки зниклих ускладнюються

Медики звітували, що загроза життю всіх пацієнтів минула, багатьох людей вже навіть виписали додому.

У лікарні залишається дівчина Софія, яка разом з подругами стрибала з 5 поверху будівлі. Дівчина приземлилася на дах. Попри карколомне падіння, серйозних травм у студентки немає.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м. Відразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки.

14 осіб вважались зниклими безвісти. Ввечері 5 грудня під завалами було виявлено тіло загиблої жінки, за попередніми даними - викладача коледжу. Тривають пошуки 13 осіб.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.