Нападник втік на своєму автомобілі, який припаркував через два будинки / "Інформатор"

У Голосіївському районі Києва за адресою вулиця Васильківська, 27, корпус 1 у дворі житлового будинку стався конфлікт, під час якого одному чоловікові завдали ножове поранення. Постраждалого госпіталізували у лікарню, а нападник зник на автомобілі «ВАЗ-2106».

Все сталося 29 грудня близько 20:40. Про це повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, чоловік-водій «ВАЗа», який проживає в цьому ж будинку, припаркував автомобіль посеред двору. Між ним і жінкою виник конфлікт. За неї заступився інший мешканець цього будинку.

Відео дня

Читайте такожМашина згоріла дотла: під Києвом зіткнулися два автомобілі, постраждало троє людей

Розмова двох чоловіків переросла в бійку, в ході якої, водій легковика завдав ножове поранення своєму опонентові. Після цього він сів за кермо автомобіля і зник у невідомому напрямку. Екіпажі патрульних, які прибули на виклик, знайшли автомобіль, який стояв за кілька хат від місця події. Водія в ньому не було.

При обстеженні прилеглої території поліцейські побачили чоловіка, який підходив під орієнтування і почав тікати. Патрульні затримали підозрюваного. Він заперечував, що був за кермом автомобіля. При цьому у нього були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкогольні напої. При проходженні тесту на наявність алкоголю в крові «Драггер» прилад показав 1,32 проміле. Даний показник перевищує допустиму норму майже в сім разів.

Варто відзначити, що очевидці бачили, як підозрюваний сідав за кермо свого автомобіля. Однак він заперечував це. Постраждалого чоловіка госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом — різана рана грудної клітини. Деталі інциденту належить з'ясувати слідчо-оперативній групі.