У понеділок, 13 січня, на площі Героїв Майдану в Дніпрі загорівся безпритульний чоловік. Незважаючи на те, що його швидко загасили, він отримав сильні опіки, несумісні з життям.

О 17:16 до служби швидкої допомоги надійшов виклик, що біля міської ковзанки горить людина. Про це повідомляє "Інформатор", посилаючись на коментар директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Читайте такожНа Харківщині п'ятому яні підлітки по-звірячому побили 55-річного чоловіка

Відео дня

На місце одразу направили бригаду, яка була найближче. Після прибуття медики виявили людину без свідомості та у важкому стані. Площа опіків склала понад 90% тіла. Постраждалого моментально помістили в машину швидкої допомоги, де йому почали капати необхідні медикаменти. Під час транспортування в лікарню стан чоловіка різко погіршився і настала клінічна смерть. Протягом 30 хвилин працівники швидкої допомоги проводили реанімаційні заходи, які не увінчалися успіхом. Потерпілий помер.

Причина, чому людина загорілася, невідома. За словами очевидців, потерпілий сидів на лавочці з іншим бездомним, який абсолютно не постраждав. Однак він не реагував на те, що відбувається поруч.

Раніше в центрі Львова вибухнув автомобіль. Власник мікроавтобуса переконаний, що підпалили навмисно.