Чоловіка затримали та повідомили про підозру / pxhere.com

На Донеччині відправили під варту чоловіка, який сокиру тричі вдарив жінку обухом по голові та вкрав десять яєць.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Донецькій області.

Читайте такожОдесит хотів викинутися з 6-го поверху будинку, погрожуючи копам сокирою

Відео дня

Встановлено, що 23 січня, близько 09:00, зловмисник, розбивши вікно, проник у літню кухню одного з приватних будинків з метою крадіжки. Побачивши на порозі домовласницю, він схопив сокиру та тричі вдарив жінку обухом по голові, а коли вона впала, заволодів десятком курячих яєць. Покинути місце злочину нападнику завадив сусід, який затримав його та викликав поліцейських.

Внаслідок нападу 81-річна потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку та закритий перелом передпліччя. Чоловіка затримали та повідомили про підозру.

«За клопотанням Димитрівського відділу Красноармійської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою раніше судимому за крадіжку чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбійний напад, поєднаний з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, з проникненням у житло) КК України», - сказано у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, на Рівненщині в селі Городець Володимирецького району чоловік зарубав дружину сокирою, а потім відтяв їй верхні та нижні кінцівки.