Під час інциденту ніхто не постраждав / фото КП «ЕЛУ автодоріг»

У Миколаєві внаслідок сильного вітру пошкоджено пішохідний понтонний міст через річку Інгул.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, вітер розділив міст навпіл, при цьому від берега відірвалася металева конструкція зі сторони вул. Набережна та впала у річку.

Під час інциденту ніхто із людей не постраждав.

Відео дня

Станом на 14:00 рух мостом, який є єдиним пішохідним в Миколаєві та з’єднує центр із мікрорайонами Соляні, Північний, Тернівка та Матвіївка, не відновлено.

Городяни для того, щоб дістатися на іншу сторону міста, мають скористатися громадським транспортом, який слідує по Інгульському мосту.

Начальник відділу стандартизації та впровадження електронного управління Миколаївської міської ради Дмитро Канарський на своїй сторінці у Facebook оприлюднив відео, де зафіксований момент пошкодження мосту.

«Аварійні служби працюють над відновленням сполучення», - написав чиновник.

Окрім того, за інформацією КП «ЕЛУ автодоріг», перекрито автомобільний рух Аляудським понтонним мостом, що з’єднує місто та півострів Аляуди, де розташована одна з військових частин.

«Фахівцями нашого підприємства було виконано тимчасове перекриття проїзду через Аляудський понтонний міст. Рух по ньому можливий тільки для пішоходів», - йдеться у повідомленні.

За повідомленням Миколаївського гідрометцентру, наразі пориви вітру в місті становлять 32 м/с.

Прогнозується, що у найближчі години вони сягатимуть 35-38 м/с. У зв’язку з цим о 14:00 оголошено ІІІ рівень небезпечності (червоний).

За інформацією синоптиків, така погода збережеться до кінця цієї доби.