В автомобілі знайшли брикети з канабісом загальною вагою близько 110 кг / фото gp.gov.ua

На Харківщині правоохоронці затримали чоловіка, у автомобілі якого виявили 110 кг наркотиків на суму 22 мільйони гривень.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України.

Читайте такожНа Львівщині затримано групу наркоторговців з товаром на 1,5 мільйона гривень (фото)

Відео дня

"За процесуального керівництва Харківської місцевої прокуратури №1 працівники поліції 29 березня викрили громадянина, під час огляду автомобіля якого виявили 220 брикетів, за версією слідства, з канабісом загальною вагою близько 110 кг. Приблизна вартість вилучених наркотичних засобів на "чорному" ринку складає 22 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Наразі чоловіка затримано. Прокуратура готує йому повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу, в рамках кримінального провадження з попередньою кваліфікацією - ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів).

фото gp.gov.ua

Раніше УНІАН повідомляв, що в Харкові силовики провели обшук у квартирі 25-річного жителя міста, в ході якого вилучили велику партію наркотиків: близько тисячі доз амфетаміну, 40 грамів канабісу та 87 таблеток екстазі.