У Полтаві чоловік кинув в обличчя касиру гривні в монетах / фото УНІАН

У Полтаві чоловік влаштував скандал у супермаркеті і кинув в обличчя касиру гривні в монетах.

Відео з місця події розміщене в Telegram.

Читайте такожУ Києві священик купивши у шахраїв підроблені монети на півмільйона гривень

Відео дня

Судячи з відео, скандал між касиром, що дала йому здачу дрібними монетами, і покупцем стався в супермаркеті "ЕКО-маркет".

При цьому касир заявила, монети – це також національна валюта. Покупець у відповідь жбурнув монети касиру в обличчя, сказавши, щоб вона сама користувалася такою валютою.

скріншот

«Назбирала тут 20 гривень...», - невдоволено прокоментував покупець і пішов на вихід. Охоронці заявили, що викличуть поліцію, але покупець їх обматюкав і вийшовши з магазину сів у машину.

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо жителя Полтави, який кинув в обличчя касиру супермаркету жменю монет. Про це заступник міністра МВС Антон Геращенко написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Поліція відреагувала на хамські і хуліганські дії жителя міста Полтава, який кинув в обличчя касиру супермаркету жменю з дрібних монет. Реакція Полтавської Поліції не змусила себе чекати - даний громадянин встановлений і йому пред'явлено підозру за частиною 1 статті 296 КК - хуліганство. Далі своє слово повинен сказати Суд", - написав Геращенко.

Прокурор Полтавської області Ярослав Голинський також повідомив УНІАН, що взяв під особистий контроль досудове розслідування за фактом даного випадку хуліганства.

«Правоохоронці встановили особу. Ним виявився місцевий житель, 1971 року народження. Відомості про подію Полтавським відділом поліції внесені в ЕРДР по ч. 1 ст. 296 (хуліганство). Вирішується питання про передачу кримінального провадження для подальшого досудового розслідування до слідчого управління ГУНП в Полтавській області », - сказав Голинський.