фото ДСНС України у Житомирській області

На Житомирщині у Пулинському районі вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку, же проживає подружжя пенсіонерів.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили упрес-службі ДСНС у Житомирській області.

Як заначається у повідомленні,  30 червня о 22:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в селі Сколобів Пулинського району. У будинку мешкає подружжя пенсіонерів. Про загоряння рятувальників сповістила жінка, яка побачила, як з-під даху сусіднього помешкання йде густий дим.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині рятувальники ліквідували загоряння госпбудівлі, не допустивши поширення вогню на житловий будинок

Коли вогнеборці прибули до місця виклику, полум’ям було охоплено покрівлю помешкання на площі 20 кв. м, а також веранду. Існувала загроза перекидання полум’я на господарську будівлю, розташовану на відстані близько 3 м від осередку займання.

фото ДСНС України у Житомирській області

Силами бійців ДСНС о 22:50 пожежу було локалізовано, а о 00:15 - ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено веранду, окремі речі домашнього вжитку, а також пошкоджено перекриття оселі. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження полум’я на господарську будівлю. 

Загалом, протягом минулої доби у Житомирській області вогнеборці ліквідували сім пожеж, причому три з них – у житлових будинках. Причини виникнення пожеж наразі встановлюють фахівці.