facebook.com/khersonpolice.officialpage

У Генічеському районі Херсонської області сьогодні о 01:45 сталася дорожньо-транспортна подія, в результаті якої загинули двоє жителів м. Дніпро. Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

За повідомленням, 32-річний житель одного із селищ району керував автомобілем Mitsubishi L 200 в стані алкогольного сп'яніння. На виїзді з Генічеська водій виявив неуважність, перевищив швидкість і автомобіль з'їхав з дороги в обрив, перекинувся і впав на туристичну палатку. В результаті ДТП загинули 31-річний чоловік і його 42-річна дружина.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Відео дня

Читайте такожУ Львові патрульні збили жінку на пішохідному переході - ЗМІ

Водія іномарки затримано, автомобіль перебуває на штрафмайданчику. Проводяться необхідні слідчі дії.

Раніше в Мелітопольському районі на регульованому необлаштованому залізничному переїзді пасажирський поїзд № 232 сполученням «Генічеськ–Івано-Франківськ»зіткнувся з легковим автомобілем. Внаслідок ДТП в автомобілі загинули 3 людей, з них одна дитина.